RU
 

Коронавірус у Європі: понад 100 тисяч жертв, більше мільйона інфікованих

Українська служба DW,  20 квітня 2020, 10:05
0
331
Коронавірус у Європі: понад 100 тисяч жертв, більше мільйона інфікованих
Фото: АР
Медичні працівники доправляють хворого у лікарню в іспанському Леганесі

За даними ECDC, на європейському континенті найбільше підтверджених випадків зараження коронавірусом в Іспанії.

За даними Європейського центру з питань профілактики та контролю хвороб (European Centre for Disease Prevention and Control - ECDC), станом на неділю, 19 квітня, у країнах Європи, включно з Росією та Туреччиною, зареєстровано понад 1 мільйон підтверджених випадків зараження і більш ніж 100 тисяч смертей від нового коронавірусу.

За даними на сайті ECDC, Іспанія з понад 191 тисячею підтверджених випадків зараження коронавірусом є лідером на європейському континенті за цим показником. За нею йдуть Італія, Німеччина, Великобританія і Франція.

За кількістю жертв коронавірусної інфекції антирейтинг європейських країн очолює Італія, де зафіксовано понад 23 тисячі летальних випадків. Далі йдуть Іспанія, Франція, Великобританія і Бельгія.

За даними на сайті ECDC, на Європу припадає майже половина кількості заражень у світі і понад 60 відсотків всіх летальних випадків.

У світі найбільше підтверджених випадків зараження та померлих від коронавірусу спостерігається в США. За даними Університету Джонса Хопкінса, у країні станом на 19 квітня зафіксовано понад 735 тисяч підтверджених випадків зараження, кількість летальних випадків наближається до позначки 40 тисяч.

Джерело: Українська служба DW


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

СПЕЦТЕМА: Коронавірус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі