RU
 

Трамп заявив, що нормалізував нафтову галузь

Корреспондент.net,  13 квітня 2020, 18:33
0
390
Трамп заявив, що нормалізував нафтову галузь

Допомогли в цьому американському президентові Росія і Саудівська Аравія. Галузь швидко відновити після подолання коронавірусу, впевнений Трамп.

 
Президент США Дональд Трамп заявив, що разом з Росією і Саудівською Аравією повернув до нормального стану нафтову галузь. Так він прокоментував досягнуту ОПЕК+ угоду про скорочення видобутку нафти.
 
 
"Спасибі всім, хто працював зі мною над тим, щоб повернути цю дуже велику галузь у нормальний стан, особливо Росії і Саудівській Аравії", - написав він у Twitter у понеділок, 13 квітня.
 
Він стверджує, що країни ОПЕК+ дистанціюються від того, щоб загальне скорочення видобутку нафти досягло 20 млн барелів на добу.
 
"З огляду на те, що [я], м'яко кажучи, брав участь у переговорах, кількість, яку ОПЕК+ прагне скоротити, - 20 млн барелів на добу, а не 10 млн, як зазвичай повідомляється", - написав він.
 
"Якщо щось близьке до цього станеться, і світ повернеться до звичайних справ після лиха з COVID-19, енергетична промисловість знову буде сильною, і це станеться швидше, ніж зараз очікується", - додав американський президент.
 
Як відомо, підсумкова угода ОПЕК+ передбачає скорочення видобутку нафти не на 10 млн барелів на добу, а на 9,7 млн ​​через позицію Мексики. Також на 300 тисяч менше буде скорочення протягом усіх етапів дворічної угоди.
 
Мехіко погодилося зменшити видобуток на 100 тисяч барелів на добу, а ще 250 тисяч барелів за неї скоротять США.
 
Незважаючи на укладення угоди, ціни на нафту знижуються.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Падіння рубля і ціни на нафту
ТЕГИ: нефтьСШАТрампДональд Трампцены на нефть
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі