RU
 

Борис Джонсон ще не одужав від COVID-19

Українська служба DW,  11 квітня 2020, 21:15
0
495
Борис Джонсон ще не одужав від COVID-19
Борис Джонсон (архівне фото)

Для одужання прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона потрібно більше часу, повідомили на Даунінг-стріт. Водночас стан Джонсона демонструє "дуже добрий прогрес", запевняють в уряді.

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон досі в лікарні, оскільки він ще не одужав від COVID-19. Про це в суботу, 11 квітня, повідомила міністр внутрішніх справ Пріті Пател. Виступаючи перед журналістами, міністр наголосила, що Джонсону потрібно "більше часу", щоб видужати, передає агенція новин Reuters.

Раніше на Даунінг-стріт повідомляли, що стан Джонсона демонструє "дуже добрий прогрес", цитує інформагенція AFP.

Нагадаємо, 5 квітня Бориса Джонсона госпіталізували на лікарняний стаціонар через стійкі симптоми COVID-19 після 10 днів із часу тестування. Три дні він провів у відділенні інтенсивної терапії, а 9 квітня його перевели до звичайної палати.

Понад 900 померлих від COVID-19 за добу

Тим часом у міністерстві охорони здоров'я Великобританії повідомили про 917 нових смертей від COVID-19. Цей показник став другим за числом смертей за добу. Найбільше жертв COVID-19 за добу у Великобританії було зафіксовано напередодні. Загалом кількість жертв хвороби в країні досягла майже 9,9 тисячі. Число підтверджених випадків коронавірусу у Великобританії наблизилося до позначки в 79 тисяч.

Джерело: Українська служба DW

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Борис Джонсон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі