RU
 

КНДР розкрила подробиці проведених ракетних стрільб

Українська служба DW,  30 березня 2020, 08:21
0
274
КНДР розкрила подробиці проведених ракетних стрільб
Фото: АР
Випробування надвеликої РСЗВ (архівне фото) КНДР почала проводити ще торік

КНДР провела випробування надвеликої реактивної системи залпового вогню. Невдовзі цей тип РСЗВ має надійти у війська, повідомили державні ЗМІ в Пхеньяні.

Проведені напередодні пуски ракет з території Північної Кореї були випробуванням надвеликої реактивної системи залпового вогню (РСЗВ). Про це в понеділок, 30 березня, повідомило Центральне телеграфне агентство КНДР (ЦТАК).

Згідно з офіційними даними Пхеньяна, у рамках випробувань перевірялися тактико-технічні характеристики цього комплексу. Тести виявилися успішними й вже найближчим часом цей тип РСЗВ має надійти до військових частин, йдеться в повідомленні ЦТАК.

Нагадаємо, напередодні військові Південної Кореї повідомили про проведені КНДР два ракетних пуски в напрямку Японського моря. Попри резолюції Радбезу ООН, що забороняють Північній Кореї будь-які випробування балістичних ракет, проведений Пхеньяном запуск став уже четвертим ракетним тестом за останній місяць.

Починаючи з 2019 року КНДР провела цілу низку випробувань надвеликих РСЗВ та одразу кількох оперативно-тактичних ракетних комплексів нового покоління, що різко критикували в Сеулі та Токіо.

Джерело: Українська служба DW


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

ТЕГИ: ракетаКНДРПхеньян
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі