RU
 

Євросоюз має намір скорочувати викиди парникових газів

Корреспондент.net,  5 березня 2020, 21:22
0
86
Євросоюз має намір скорочувати викиди парникових газів
Фото: pixabay.com
ЄС схвалив довгострокову стратегію щодо скорочення викидів парникових газів

Довгострокову стратегію в цьому напрямку ухвалила Рада ЄС. Євросоюз досягне кліматично нейтрального статусу до 2050 року.

 
Євросоюз прийняв довгострокову стратегію розвитку, в якій передбачено зниження викидів парникових газів державами-членами ЄС. Про це повідомляє прес-служба Ради ЄС у четвер, 5 березня.
 
Інформація буде направлена ​​в Рамкову конвенцію ООН про зміну клімату (РКЗК ООН), як того вимагає Паризька кліматична угода. Документ свідчить про схвалення Євросоюзом мети досягти кліматичного нейтралітету до 2050 року.
 
"Погоджуючи і здійснюючи амбітні соціальні та економічні перетворення, ЄС і його держави-члени прагнуть надихнути глобальні кліматичні дії і продемонструвати, що перехід до кліматичної нейтральності не тільки необхідний, але і здійсненний та бажаний", - заявила Рада ЄС.
 
Деякі держави-члени також повинні підготувати свої власні національні стратегії для подання РКЗК ООН.
 
"ЄС настійно закликає всі сторони Паризької угоди представити свої стратегії до 2020 року відповідно до Паризької угоди", - підсумували в Єврораді.
 
Нагадаємо, що в лютому встановлений новий абсолютний температурний рекорд. Минулий лютий став найтеплішим за всю історію спостережень, при чому як на глобальному, так і на регіональному рівні.
 
Також повідомлялося, що британським дітям сняться кошмари про клімат. Дітям не тільки сняться кошмарні сни від думок про зміну клімату. Вони також сильно турбуються, як кліматична криза відіб'ється на їхньому майбутньому.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: глобальное потеплениеЕСЕвросоюзклиматизменение климатаЕвросовет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі