RU
 

У Словаччині госпіталізували прем'єра

Корреспондент.net,  23 лютого 2020, 16:54
0
773
У Словаччині госпіталізували прем єра
Прем'єра Словаччини госпіталізували прямо перед передвиборними дебатами

Через тиждень у країні повинні відбутися парламентські вибори, на них партія прем'єра може втратити владу.

 
Прем'єр-міністр Словаччини Петер Пеллегріні раптово захворів всього за тиждень до парламентських виборів, на яких його партія може втратити владу, повідомляє Reuters.
 
Пеллегріні повинен був з'явитися на телевізійних дебатах у неділю ввечері з лідерами всіх партій, які беруть участь у парламентських виборах, призначених на 29 лютого.
 
"Прем'єр-міністр Петер Пеллегріні був госпіталізований вчора уночі через гостру інфекцію верхніх дихальних шляхів, що супроводжується високою температурою. Через його стан він тимчасово скасовує увесь свій графік", - йдеться в заяві офісу Пеллегріні.
 
Підсумкові опитування громадської думки минулого тижня показали, що група із п'яти-шести опозиційних партій, від прогресивних до консервативних, може спробувати об'єднати свої сили, щоб витіснити партію Пеллегріні із влади.
 
Нагадаємо, що раніше у столиці Словаччини Братиславі поліція затримала п'яного міністра навколишнього середовища Ласло Солімоша і його брата, які посварилися з персоналом одного з ресторанів і розбили вхідні двері у закладі.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: болезньСловакияпремьер-министр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі