RU
 

Встановлено особи загиблих в ДТП в РФ українців

Корреспондент.net,  14 лютого 2020, 13:55
0
645
Встановлено особи загиблих в ДТП в РФ українців
Фото: Упрдор Северо-Запад
ДСНС підтвердила загибель українців в аварії в Росії

Причиною аварії було лобове зіткнення мікроавтобуса і вантажівки, а остаточно причини ДТП будуть встановлені слідством, повідомили в МЗС України.

 
Директор Департаменту Консульської служби МЗС Сергій Погорельцев розповів, що встановлено особи восьми жертв аварії в Псковській області, передає Укрінформ.
 
"Особу восьмого загиблого встановлено ​​- це жінка, громадянка України 1972 року народження", - зазначив він.
 
Погорельцев повідомив, що сьогодні в морзі Львівського обласного бюро судово-медичної експертизи проходять експертизи тіл загиблих у ДТП. Після їхнього завершення слідчі органи РФ нададуть дозволи на видачу тіл загиблих їхнім родичам.
 
За словами Погорельцева, консульська група продовжує роботу на місці події, а родичі всіх загиблих знаходяться в контакті з українськими консулами в Санкт-Петербурзі.

ДТП у Псковській області, у якій загинули українці
 
"Генконсульство України поінформувало родичів про порядок репатріації тіл. На цей час родичі визначаються щодо поїздки в РФ з метою отримання тіл загиблих і репатріацією", - зазначив Погорельцев.
 
Він також повідомив, що, за результатами огляду місця інциденту, слідчими попередньо встановлено, що причиною аварії було лобове зіткнення мікроавтобуса і вантажівки, а остаточно причини ДТП будуть встановлені слідством.
 
Раніше, у четвер, стало відомо, що в Росії сталася ДТП за участю мікроавтобуса, у якій, імовірно, загинуло вісім українців. Ще один пасажир мікроавтобуса і водій вантажівки Volvo постраждали.
 
Новини від  Корреспондент.net  у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: РоссияУкраинаДТПаварияукраинцы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі