RU
 

Авіаудари РФ по Сирії: 20 загиблих

Корреспондент.net,  10 лютого 2020, 07:19
0
106
Авіаудари РФ по Сирії: 20 загиблих
Фото: AP (архивное фото)
У Сирії кількістьжертв авіаударів РФ досягла 20

Правозахисники підрахували кількість мирних жителів, загиблих внаслідок обстрілу з боку російської авіації.

 
У Сирії внаслідок російських авіаударів в неділю загинули, щонайменше, 20 цивільних. Про це повідомляє Сирійська мережа з прав людини (SNHR) в понеділок, 10 лютого.
 
"В результаті атаки на селище Кафр Нора в західній частині Алеппо загинули 9 громадян, в т.ч. одна жінка... Четверо громадян, включаючи дитину, загинули під час бомбардування міста Аль-Атареб, що в місцевості Алеппо, тоді як двоє громадян були вбиті в селі Шейх Алі в місцевості Алеппо після бомбардувань російських бойових літаків", - інформують правозахисники, посилаючись на свої та інші джерела.
 
Всього на підставі повідомлень, що надійшли протягом 9 лютого, було встановлено, що кількість жертв внаслідок авіаударів РФ становить не менше 20.
 
Нагадаємо, що Туреччина перекидає в Ідліб військову техніку. Не менш як 430 одиниць турецької бойової техніки були передислоковані в провінцію Ідліб, де сирійська армія наступає на повстанців.
 
Також ЗМІ повідомляли, що США будують нові військові об'єкти в Сирії. За неповний місяць американці п'ять разів блокували шлях російським військовим, які прямували на нафтові родовища, стверджують джерела.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: Сирияавиаударпогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі