RU
 

Семеро осіб загинули під час катастрофи човна з мігрантами в Туреччині

Корреспондент.net,  26 грудня 2019, 10:23
0
42
Семеро осіб загинули під час катастрофи човна з мігрантами в Туреччині
Фото: flickr.com/Matt Perreault (архивное фото)
На сході Туреччини затонув човен з мігрантами

Човен з мігрантами з Афганістану, Пакистану і Бангладеш перекинувся на озері Ван. Щонайменше 64 осіб доправили в лікарні і притулки.

 
На сході Туреччини неподалік міста Адильджеваз в провінції Бітліс на північному березі озера Ван затонув човен, що перевозив мігрантів з Афганістану, Пакистану і Бангладеш. Про це повідомляє Радіо Свобода в четвер, 26 грудня.
 
Інцидент стався вночі, о 2:30 (за місцевим часом). У результаті події сім осіб загинули. П'ятеро загинули одразу після аварії, двоє померли в лікарні. Турецька влада заявила, що щонайменше 64 особи були врятовані і доправлені в довколишні лікарні і притулки.
 
На місці аварії працювали рятувальні служби і водолази. Ще невідомо, чому мігранти пливли на човні, а не скористалися автомобільним транспортом. Відстань від озера Ван близька до Ірану, але воно повністю знаходиться в межах Туреччини.
 
Нагадаємо, що раніше біля Мавританії потонули 60 мігрантів. Серед загиблих є жінки і діти. Причиною аварії стало те, що в човні закінчилося пальне.
 
Також повідомлялося, що біля берегів Італії затримали яхту з нелегалами і українським екіпажем. Італійська поліція заарештувала двох громадян України за сприяння нелегальній міграції в країну.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: Турцияозеромигрантылодкапогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі