RU
 

Єврокомісія закликала Британію повідомити про подальші плани

Корреспондент.net,  19 жовтня 2019, 18:27
0
123
Єврокомісія закликала Британію повідомити про подальші плани
Фото: Getty Images
Уряд Британії має якнайшвидше повідомити Єврокомісії про наступні кроки

Уряд Британії має якомога швидше повідомити Єврокомісії про наступні кроки після сьогоднішнього голосування.

 
Європейська комісія закликала уряд Великої Британії якомога швидше проінформувати про подальші кроки після рішення парламенту відкласти голосування за угоду щодо Brexit. Про це написала у Twitter прес-секретар ЄК Міна Андреєва в суботу, 19 жовтня.
 
"Єврокомісія бере до відома сьогоднішнє голосування в Палаті громад щодо так званої поправки Летвін, що означає, що сама угода про вихід сьогодні не була поставлена на голосування. Уряд Великобританії має повідомити нам про наступні кроки якомога швидше", - йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, що сьогодні відбулося перше за 37 років засідання британського парламенту у вихідний день. Востаннє парламент працював у вихідний день у 1982 році.
 
На засіданні парламент відклав угоду прем'єр-міністра Бориса Джонсона щодо Brexit і зобов'язав його просити ЄС про відтермінування. За угоду, яку він пропонував, голосуватимуть тільки після прийняття необхідного законодавства.
 
Раніше повідомлялося, що Британія і Євросоюз домовилися щодо Brexit. Лондон і Брюссель після двох діб переговорів заявили про узгодження нової угоди про умови виходу.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: БританияВеликобританияЕврокомиссия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі