RU
 

Людина, яка написала скаргу на Трампа, працювала на "демократів" - ЗМІ

Корреспондент.net,  9 жовтня 2019, 14:38
0
134
Людина, яка написала скаргу на Трампа, працювала на  демократів  - ЗМІ
Викривач Трампа був пов'язаний з кандидатом від "демократів"

У викривача Дональда Трампа були "професійні зв'язки" з одним із кандидатів-демократів на майбутніх президентських виборах у США.

Людина, яка розповіла про порушення в розмові лідерів США і України, мала "професійні зв'язки" з одним із кандидатів в президенти на виборах 2020 року від Демократичної партії. Про це заявив генінспектор національної розвідки США Майкл Аткінсон в Конгресі 4 жовтня, з посиланням на свої джерела повідомляє консервативне видання Washington Examiner в середу, 9 жовтня.

"Генеральний інспектор сказав, що (інформатор) працював або мав якісь професійні взаємини з одним з демократичних кандидатів", - сказало одне обізнане джерело.

"Генінспектор сказав, що інформатор мав професійні взаємини з одним з кандидатів 2020 року", - сказало інше джерело.

"Аткінсон сказав, що інформатор розкрив, що він був зареєстрованим демократом і що у нього раніше були робочі стосунки з нинішнім кандидатом в президенти від Демократичної партії 2020 року", - повідомив ще один співрозмовник видання.

За словами трьох співрозмовників, Аткінсон не ідентифікував кандидата від Демократичної партії, з яким в інформатора був зв'язок.

Незрозуміло, якими були робочі або професійні стосунки між ними.

У листі від 26 серпня генінспектор розвідувального співтовариства США повідомив, що анонімний інформатор про тиск Трампа на Україну показав "деякі ознаки спірного політичного ухилу на користь конкуруючого політичного кандидата".

Однак Аткінсон зазначив, що це не змінило його рішення про те, що скарга заслуговує довіри, особливо з урахуванням іншої отриманої інформації.

Нагадаємо, наприкінці вересня спікер палати представників США Ненсі Пелосі оголосила про початок процедури імпічменту щодо Трампа. Причиною стал скарга співробітника американської розвідки на президента, в якій він звинуватив його в спробі привернути іноземну державу до втручання у вибори президента США 2020 року.
 
Білий дім опублікував стенограму розмови Трампа з президентом України Володимиром Зеленським, яка відбулася в липні. В ході бесіди Трамп поскаржився Зеленському на необґрунтованість звільнення в 2016 році генпрокурора Віктора Шокіна, який займався розслідуванням корупції в компанії Burisma. В її правління входив син Байдена.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Импичмент ПрезидентаСШАТрампДональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі