RU
 

США розширили санкції проти Венесуели

Корреспондент.net,  18 вересня 2019, 05:36
0
81
США розширили санкції проти Венесуели
Мін'юст США розширив санкції проти Венесуели

США включили до списку санкцій щодо Венесуели трьох фізичних осіб і 16 компаній за причетність до корупційних схем під час розподілу продовольства.

 
Про це йдеться в опублікованому документі Управління з контролю за іноземними активами Мінфіну Сполучених Штатів.
 
"Управління вводить санкції проти трьох фізичних осіб і 16 компаній за зв'язок з громадянином Колумбії Алексом Наїном Саабом Мораном і його бізнес-партнером Альваро Енріке Пулідо Варгасом, які допомагали колишньому президенту Ніколасу Мадуро і його злочинному режиму незаконно отримувати прибуток за рахунок розподілу продовольчої допомоги", - наголошується у документі.
 
"Ця акція посилює тиск на Морана і його мережу, які збагачуються за рахунок голодних і сприяють системній корупції у Венесуелі", - наводить управління заяву міністра фінансів США Стівена Мнучіна.
 
Вся власність і майнові інтереси цих осіб і компаній, якими вони володіють, блокуються на території США. Американським громадянам заборонено проводити з ними будь-які операції.
 
Як повідомлялося, бразильська влада готується до введення односторонніх санкцій щодо високопосадових представників уряду президента Венесуели Ніколаса Мадуро.
 
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАВенесуэласанкции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі