RU
 

У Нью-Йорку продають будинок, у якому Трамп провів дитинство

Корреспондент.net,  18 вересня 2019, 04:30
0
310
У Нью-Йорку продають будинок, у якому Трамп провів дитинство
Фото: nytimes.com
У Нью-Йорку виставили на торги будинок, у якому Трамп жив до чотирьох років

Власники готові продати двоповерховий цегляний будинок, розташований у районі Куїнс, тому учаснику аукціону, який запропонує найвищу ціну.

 
Будинок у Нью-Йорку, у якому президент США Дональд Трамп провів дитинство, виставлений на аукціон. Про це пише The New York Times.
 
Як зазначає видання, торги завершаться 14 листопада. У них візьмуть участь покупці, які заздалегідь подали заявки і внесли заставу.
 
Власники готові продати двоповерховий цегляний будинок, розташований у районі Куїнс, тому учаснику аукціону, який запропонує найвищу ціну. Вони також залишають за собою право зняти будинок з торгів, якщо не отримають за нього мінімальну вартість. Її розмір не розголошується. Не пояснюється також, якою є мінімальна ставка.
 
Як зазначає видання, на цей час особняк, у якому п'ять спалень, належить компанії Trump Birth House. Хто є її власником, не розголошується. У Paramount Realty USA пояснили, що особи, яким належить зараз будинок, придбали його з метою капіталовкладення. Серед них немає родичів Трампа.
 
Будинок був побудований у 1940 році і належав батькові чинного американського лідера - Фреду Трампу (1905-1999). Він був відомим забудовником. Трампи жили в особняку до того часу, поки майбутньому обраному президенту не виповнилося чотири роки. Після цього сім'я переїхала в інший будинок, розташований неподалік.
 
Як повідомляв Корреспондент.net, малюнок Дональда Трампа продали на аукціоні майже за 30 тисяч доларів. Стартова ціна лота становила 9 тисяч доларів.
 
 

 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Нью-Йоркдомаукцион.Дональд Трамппродажа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі