RU
 

Німеччина виділила €1 млн постраждалим від війни на Донбасі

Корреспондент.net,  3 вересня 2019, 17:10
0
94
Німеччина виділила €1 млн постраждалим від війни на Донбасі
Фото: germania.diplo.de
Німеччина виділила 1 млн євро гуманітарної допомоги постраждалим від війни на Донбасі

Суму отримає Агентство ООН у справах біженців, яке займається ремонтом і підготовкою до зими пошкоджених або зруйнованих осель та квартир, а також підтримкою громад, які прийняли внутрішньо переміщених осіб.

 
Німеччина виділила один мільйон євро для підтримки постраждалих від війни на Донбасі українців. Про це повідомили в посольстві Німеччини в Україні, повідомляє Європейська правда у вівторок, 3 вересня.
 
"Німеччина підтримує гуманітарні заходи, які проводить Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в поточному році, грантом у розмірі 1 млн євро", - йдеться в повідомленні.
 
Таким чином, УВКБ ООН зможе продовжувати свої заходи з гуманітарної допомоги, призначені для людей на сході України, які страждають від конфлікту з обох боків лінії розмежування.
 
До таких заходів належать ремонт і підготовка до зими пошкоджених або зруйнованих будинків і квартир у районі конфлікту, соціальна підтримка громад, які прийняли внутрішньо переміщених осіб, поліпшення інфраструктури в пунктах перетину лінії розмежування і консультування постраждалих від конфлікту під час вирішення адміністративних та юридичних питань.
 
За обсягами свого фінансування гуманітарних проектів і програм в розмірі понад 110 млн євро з 2014 року (17 млн ​​євро в поточному році) Німеччина разом з ЄС є головним гуманітарним партнером України.
 
Нагадаємо, що раніше в Мінсоцполітики підрахували переселенців з Донбасу і Криму.
 
Також повідомлялося, що більшість жителів непідконтрольного Донбасу висловилося за реінтеграцію.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ООНГерманиябеженцыдонбассГуманитарная помощь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі