RU
 

Греція ввела надзвичайні заходи через "величезні хвилі мігрантів"

Корреспондент.net,  2 вересня 2019, 18:15
0
355
Греція ввела надзвичайні заходи через  величезні хвилі мігрантів
Греція оголосила надзвичайні заходи через наплив мігрантів

Влада Греції заявляє, що контрабандисти використовують нові технології і швидкі катери, тому країна посилить патрулювання своїх морських кордонів.

 
Греція оголосила надзвичайні заходи з боротьби з напливом шукачів притулку, які прибувають з Туреччини, щоб не повторити кризи 2015 року. Заходи представив міністр цивільного захисту Міхаліс Хрісохоідіс, повідомляє The Guardian у понеділок, 2 вересня.
 
"Ми спостерігаємо величезні хвилі мігрантів, яким сприяють контрабандисти новими методами і швидшими катерами. Якщо ситуація триватиме, ми повторимо 2015 рік. Ми будемо вживати заходів для захисту своїх кордонів, і ми будемо набагато суворішими, набагато швидшими в їх застосуванні", - сказав міністр.
 
Грецька влада пообіцяли посилити патрулювання вздовж морських кордонів, в першу чергу, для боротьби з перевізниками нелегальних мігрантів. Також грецький уряд звернеться в НАТО і ЄС з проханням допомогти активізувати патрулювання в цьому районі.
 
Наразі майже 11 тисяч людей живуть у таборі для мігрантів на острові, який розрахований на максимум 3 тисячі людей. Майже половина з 56 тисяч прибулих біженців і мігрантів в Європу цього року пройшли через грецькі острови.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Грециябеженцымигрантынелегальные мигранты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі