RU
 

Президент Бразилії вимагав вибачень від Макрона

Корреспондент.net,  27 серпня 2019, 19:40
0
553
Президент Бразилії вимагав вибачень від Макрона
Болсонару вважає, що Макрон його образив

Еммануель Макрон повинен відмовитися від своїх слів на адресу президента Бразилії. Тільки після цього країна може прийняти "щось від Франції".

 
Президент Бразилії Жаір Болсонару готовий обговорити допомогу G7 у боротьбі з пожежами в Амазонії, якщо президент Франції Еммануель Макрон вибачиться за образи на його адресу. Про це повідомляє BFMTV у вівторок, 27 серпня.
 
"Перш за все, пан Макрон повинен відкликати образи проти мене", - сказав президент Бразилії і сказав, що Макрон назвав його "брехуном" у питанні екологічних зобов'язань.
 
"Перш ніж ми почнемо говорити або приймати щось від Франції... він повинен відмовитися від цих слів, а потім ми зможемо говорити", - зазначив він.
 
Нагадаємо, на саміті у Франції лідери G7 домовилися заснувати фонд у розмірі 20 млн доларів для боротьби з пожежами в тропічних лісах Амазонії.
 
Однак Бразилія відмовилася від допомоги країн G7. А глава адміністрації Болсонару припустив, що ці ресурси більш актуальні для лісовідновлення Європи, а також нагадав Макрону про пожежу в соборі Паризької богоматері.
 
Раніше Макрон назвав ситуацію з пожежами в Амазонії міжнародною кризою, закликавши країни Великої сімки обговорити цю проблему на саміті в Біарриці.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: президентБразилияФранцияАмазонка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі