RU
 

США відмовили у в'їзді дівчині прем'єр-міністра Британії

Корреспондент.net,  21 серпня 2019, 13:32
0
514
США відмовили у в їзді дівчині прем єр-міністра Британії
Фото: London News Pictures
Борис Джонсон і Кері Саймондс

Причиною могла стати її поїздка в невизнану державу Сомаліленд. У Бориса Джонсона ситуацію поки не коментують.

 
Влада США відмовила у в'їзді дівчині нового прем'єр-міністра Великої Британії Керрі Саймондс, імовірно, через її поїздку в невизнану державу Сомаліленд минулого року. Про це у вівторок, 20 серпня, повідомляє Daily Mail.
 
Саймондс планувала відправитися в Америку найближчими днями, щоб провести кілька зустрічей в рамках роботи на некомерційну природоохоронну організацію Oceana, проте американська влада заблокувала її запит.
 
Невідомо, чи проходила Саймондс реєстрацію в електронній системі авторизації подорожей (ESTA), яка дозволяє громадянам Великої Британії здійснювати безвізові короткострокові поїздки в США. Однак якщо вона робила це, система могла автоматично відмовити дівчині, з огляду на її історію поїздок.
 
У 2016 році в форму ESTA було додано питання про відвідини Іраку, Сирії, Ірану, Судану, Лівії, Сомалі чи Ємену після 1 березня 2011 року. Як пише видання, якщо заявник відповідає "так", система може відмовити йому в дозволі на в'їзд.
 
Офіційно канцелярія прем'єр-міністра поки що не коментує цю інформацію.
 
Раніше повідомлялося, що дружина глави Бориса Джонсона Марина Уілер, з якою прем'єр-міністр зараз перебуває в процесі розлучення, вперше розповіла про свою боротьбу з раком.
 
Минулого року повідомлялося, що Джонсон і його дружина, які прожили 25 років, розлучаються вже втретє через романи політика на стороні.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАБританиявизаВеликобританияБорис Джонсон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі