RU
 

У Конгресі США засудили повернення Росії в ПАРЄ

Корреспондент.net,  4 липня 2019, 04:36
0
203
У Конгресі США засудили повернення Росії в ПАРЄ
Фото: facebook.com/ukr.embassy.usa
Конгресмени закликали підтримати резолюцію щодо засудження повернення Росії в ПАРЄ

Група підтримки України представила проект двопартійної резолюції, в якій засуджується рішення асамблеї про відновлення права голосу РФ.

 
Група підтримки України в Конгресі США закликала підтримати внесений Палатою представників проект двопартійної резолюції, яка засуджує повернення Росії до Парламентської асамблеї Ради Європи. Про це повідомила прес-служба посольства України в США у Facebook.
 

"Співголови Конгресового українського кокуса представили двопартійну резолюцію, в якій засудили рішення ПАРЄ про відновлення права голосу делегації РФ", - наголошується в повідомленні посольства.

Зокрема, в тексті резолюції висловлюється стурбованість рішенням ПАРЄ, яке не передбачає покарання за злочини Росії і заохочує президента Володимира Путіна до нових.
 
"Росія була справедливо вигнана з РЄ за атаку проти суверенітету України в Криму. <...> Росія не повинна бути винагороджена за її антидемократичну поведінку, яка знову і знову повторюється. Закликаємо всіх своїх колег у Палаті представників підтримати цю двопартійну резолюцію", - заявили конгресмени під час офіційного представлення документа.
 
Нагадаємо, 26 червня ПАРЄ повернула повноваження російської делегації в повному обсязі.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: РоссияСШАПАСЕконгрессрезолюция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі