RU
 

У США на вулиці розстріляли сімох осіб

Корреспондент.net,  27 червня 2019, 20:58
0
721
У США на вулиці розстріляли сімох осіб
Фото: WSB-TV
Поліція на місці стрілянини в Атланті

Всього було зроблено близько десяти пострілів. Зловмисники втекли з місця події на двох автомобілях.

 
В американському місті Атланта (штат Джорджія) семеро людей отримали поранення внаслідок стрілянини з проїжджаючого автомобіля. Про це повідомляє місцевий телеканал WSB-TV з посиланням на поліцію у четвер, 27 червня.
 
"Тільки що отримала оновлену інформацію від поліції і дізналася, що в ще одну людину вистрілили цього ранку в ході стрілянини з проїжджаючого повз автомобіля, внаслідок чого загальна кількість (потерпілих, - ред.) збільшилася з шести до семи. Двоє залишаються в критичному стані", - повідомила репортер телеканалу Лорен Позен.
 
За інформацією поліції, велася прицільна стрільба. Всього було зроблено близько десяти пострілів, деякі з них потрапили в машини, що стояли поруч. Зловмисники втекли з місця події на двох автомобілях.
 
 
Раніше стало відомо, що внаслідок стрілянини на випускному в Філадельфії одна людина загинула і ще семеро отримали поранення.
 
Також у четвер повідомлялося, що невідомий відкрив стрілянину біля мечеті в місті Брест на заході Франції. В результаті, двоє людей отримали серйозні поранення.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: СШАфотострельбаранение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі