RU
 

У Франції пограбували ювелірний завод - ЗМІ

Корреспондент.net,  3 травня 2019, 14:20
0
346
У Франції пограбували ювелірний завод - ЗМІ
На сході Франції пограбували ювелірний завод

Погрожуючи вогнепальною зброєю шістьом співробітникам компанії, злочинцям вдалося викрасти близько 20 кг золота і кілька кілограмів платини.

Група із семи грабіжників скоїла в п'ятницю, 3 травня, збройний напад на ювелірний завод в департаменті Ду (схід Франції), викравши кілька кілограмів золота і платини, повідомив телеканал BFM.

За його відомостями, інцидент стався в комуні Шатійон-ле-Дюк. Озброєні бандити проникли в будівлю ювелірного заводу рано вранці. Погрожуючи вогнепальною зброєю шістьом співробітникам компанії, злочинцям вдалося викрасти близько 20 кг золота і кілька кілограмів платини. Зараз поліція веде пошуки бандитів.

За інформацією місцевої влади, в результаті інциденту ніхто не постраждав. За фактом пограбування жандармерією Безансона розпочато розслідування.

Раніше у Варшаві 36-річного громадянина України Євгена К. засудили до семи років позбавлення волі за звинуваченням у проникненні в ювелірний магазин у варшавському ТРЦ Arkadia і викраденні коштовностей більш ніж на 700 тисяч злотих (близько 170 тисяч євро).

Під Києвом затримали іноземців, які пограбували ювелірний магазин


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: золотоФранциязаводювелирные изделиянападение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі