RU
 

Lufthansa заради виборів Європарламенту перефарбувала літак

Корреспондент.net,  27 квітня 2019, 20:21
0
395
Lufthansa заради виборів Європарламенту перефарбувала літак
Фото: avianews.com
Великий напис Say yes to Europe (Скажи так Європі) розташований на фюзеляжі літака

Авіакомпанія в рамках ініціативи Say yes to Europe закликає всіх європейців сказати "так" Європі і взяти участь у виборах до Європарламенту.

Німецька авіакомпанія Lufthansa перефарбувала один зі своїх літаків Airbus A320 в спеціальну ліврею з метою підвищити явку на виборах в Європарламент, які відбудуться з 23 по 26 травня, повідомляє avianews.com.

Великий напис Say yes to Europe (Скажи так Європі) розташований на фюзеляжі в місці, де зазвичай написана назва авіакомпанії. Поруч з написом розміщений великий прапор Євросоюзу.

"Зараз як ніколи стоїть питання про необхідність зайняти позицію, взяти відповідальність і зміцнити ідею об'єднаного і вільного континенту", - заявив глава Lufthansa Карстен Шпор.

За його словами, ініціативою Say yes to Europe авіаперевізник закликає всіх європейців сказати "так" Європі і взяти участь у виборах до Європарламенту.

Крім спеціальної лівреї для просування ідей об'єднаної Європи Lufthansa також має намір додати прапор Євросоюзу на свої літаки. Він буде розміщуватися в хвостовій частині літаків поряд з реєстрацією і прапором Німеччини.

Раніше на літаках німецького авіаперевізника був тільки прапор Німеччини.

Нагадаємо, що вибори в Європарламент відбудуться 23-26 травня. За даними національних соцопитувань, проведених на замовлення Європарламенту, альянс проєвропейських партій отримає абсолютну більшість на виборах до Європарламенту в наступному місяці. При цьому представництво євроскептиків законодавчих зборів ЄС незначно зросте.

Відстрочка Brexit дозволить Великобританії взяти участь в цьому голосуванні.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: авиаперелетЕвропарламентавиакомпанииавиаперевозкиLufthansa
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі