RU
 

Трамп виклав фото в стилі Гри престолів

Корреспондент.net,  18 квітня 2019, 19:00
0
526
Трамп виклав фото в стилі Гри престолів
Трамп опублікував картинку в стилі Гри престолів за підсумками розслідування

У своєму Twitter президент розмістив картинку в стилі популярного серіалу, на якій він спиною до глядача стоїть перед хмарою туману.

 
Президент США Дональд Трамп після прес-конференції генпрокурора Вільяма Барра про підсумки "російського розслідування" опублікував картинку в стилі серіалу Гра престолів з підписом Гру закінчено.
 
У своєму офіційному Twitter президент розмістив картинку в стилі популярного серіалу, на якій він спиною до глядача стоїть перед хмарою туману.
 
Характерним для Гри престолів шрифтом написано Гру закінчено. Зверху додано: Для ненависників і лівих радикальних демократів. Ніякої змови. Ніякого перешкоджання правосуддю.

 
 
Чи зробив Трамп цей колаж самостійно, не уточнюється.
 
Трохи раніше Барр підтвердив, що змови Трампа або інших американців з російською владою на виборах у 2016 році не було. Барр подякував спецпрокурору з "російської справи" Роберту Мюллеру за те, що той зміг "розкрити природу спроб Росії втрутитися в наш виборчий процес". Сама доповідь Мюллера буде опублікована найближчим часом.
 
Нагадаємо, скандал з можливим російським втручанням в американські вибори виник після обрання Трампа президентом США в 2016 році. Демократи, у тому числі й Гілларі Клінтон, яка програла, звинувачують РФ в маніпуляціях у соціальних мережах та у зломі комп'ютерів Демократичної партії. Росія відкидає звинувачення.
 
Як відомо, розслідування у цій справі тривало з травня 2017 року, коли Мюллер, екс-глава ФБР, був призначений на пост спецпрокурора. Протягом цього часу Мюллер вивчав можливість того, що Трамп співпрацював з російськими спецслужбами для перемоги на виборах.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: РоссияфотоДональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі