RU
 

У Франції затримали главу "представництва ДНР" за сутенерство

Корреспондент.net,  11 квітня 2019, 10:31
0
325
У Франції затримали главу  представництва ДНР  за сутенерство
Фото: Скриншот
Юбер Файяр зустрів українку, яка позичила йому грошей

Юбер Файяр збирався приїхати в анексований Крим на економічний форум і готувався до відкриття ще одного "представницького центру ДНР".

У Франції помістили під варту голову так званого "представництва ДНР" в Марселі Юбера Файяра. Про це напередодні повідомили РИА Новости.

"У Юбера є діти, яким треба допомагати. Він втратив роботу деякий час тому і перебував в дещо обмежених фінансових умовах. Разом з тим, він зустрів жінку, українку. Не можу сказати, які у них були стосунки, мене там не було. Але суть в тому, що вона запропонувала позичити йому якусь суму грошей", - розповів співрозмовник агентства.

За його словами, вже на ранок після передачі грошей в будинок Файяра прибула поліція.

"Вони вилучили ці гроші і затримали його за звинуваченням у сутенерстві. Зараз він перебуває під вартою в одній з комун в окрузі Екс-ан-Прованс", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Юбер Файяр збирався приїхати в анексований Крим на економічний форум в Ялті, який триватиме з 18 по 20 квітня. Також він готувався до відкриття ще одного "представницького центру ДНР" у Франції в кінці квітня.

Нагадаємо, торік в Марселі відкрилося так зване "офіційне представництво ДНР". Тоді у французькому МЗС наголосили, що не визнають це "представництво", а його діяльність назвали нелегальною.

Згодом у Франції відбулося кілька судових засідань з питання заборони "представництва", але поки його не закрили.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Франциясутенерыдонбассзадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі