RU
 

Американські військові потрапили в ДТП у Польщі

Корреспондент.net,  25 лютого 2019, 16:37
0
297
Американські військові потрапили в ДТП у Польщі
Фото: gazetawroclawska
ДТП з американськими військовими

В результаті, шестеро солдатів США отримали травми, двоє - серйозні. Постраждалих госпіталізували в три різні лікарні.

 
У Польщі перекинувся мікроавтобус з американськими військовими, шестеро постраждали, двоє мають серйозні травми. Про це повідомляє Gazeta Wrozlawska.
 
Аварія сталася вдень у понеділок, 25 лютого, на автостраді А4 біля Любошева. Мікроавтобус їхав у напрямку Вроцлава. Автобус з'їхав з дороги за поки не з'ясованих причин і перекинувся.
 
В машині їхали сім військових США. Шестеро з них були поранені, двоє - тяжко. Постраждалих госпіталізували в три різні лікарні.
 
Рух транспорту на місці зупинили на кілька годин. У рятувальній операції залучили 4 пожежних бригади, п'ять медичних бригад, поліцію і військову поліцію.
 
 
Раніше польський президент Анджей Дуда заявив, що Польща готова прийняти більше військових США. На польській території вже знаходяться 4,5 тисячі американських військових, але Варшава згодна на подальше збільшення їх чисельності.
 
Раніше стало відомо, що США значно збільшать кількість військових у Польщі. Про це заявила американський посол у Польщі Джорджетт Мосбахер. За її словами, збільшення кількості американських військових у Польщі не пов'язане зі створенням бази США.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ПольшаДТПавариявоенные
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі