RU
 

Глава Пентагону несподівано прибув до Іраку

Корреспондент.net,  12 лютого 2019, 10:54
0
80
Глава Пентагону несподівано прибув до Іраку
Патрік Шанахан 12 лютого прибув до Іраку

В ході поїздки Патрік Шанахан зустрінеться з іракськими офіційними особами, включаючи прем'єр-міністра цієї країни Аділя Абдула-Махді.

 
Виконуючий обов'язки глави Пентагону Патрік Шанахан прибув до Багдада з неоголошеним візитом. Про це повідомляє The Washington Post у вівторок, 12 лютого.
 
Відзначається, що в ході поїздки Шанахан зустрінеться з іракськими офіційними особами, включаючи прем'єр-міністра цієї країни Аділя Абдула-Махді. Це перший візит в.о. глави Пентагону в Іраку.
 
Своєю чергою, в Держдепі зазначили, що мета візиту Шанахана - обговорити майбутнє американської військової присутності в Іраку, а також наголосити на важливості суверенітету цієї країни. Зараз в Іраку знаходяться більше п'яти тисяч американських військовослужбовців.
 
Також очікується, що Шанахан зустрінеться з американським командуванням в Іраку для обговорення питання про виведення контингенту з Сирії.
 
Напередодні Шанахан зробив неоголошений візит до Афганістану. Він зустрівся з президентом країни Ашрафом Гані. Сторони обговорили боротьбу з тероризмом, мирний процес в Афганістані і стратегію США в Південній Азії.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: АфганистанИракСШАПентагонвойна в Ираке
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі