RU
 

У Туреччині вилучили рекордну партію марихуани

Корреспондент.net,  28 грудня 2018, 14:09
0
163
У Туреччині вилучили рекордну партію марихуани
Фото: ntv.com.tr
В кожному мішку з соєю перебувала також марихуана

Ціла вантажівка наркотиків прибула з Албанії. У ній перевозилося понад 1500 кг канабісу, замаскованого під сою.

 
Турецькі митники на кордоні з Болгарією встановили рекорд з вилучення наркотиків - 1,5 тонни канабісу. Про це в п'ятницю, 28 грудня, повідомляє NTV.
 
"Митна охорона контрольно-пропускного прикордонного пункту Іпсала вилучила 1,5 тонни канабісу. Цей вантаж наркотиків був зареєстрований як найбільший за обсягом, вилучений за один раз", - повідомили митники.
 
Відзначається, що партія наркотиків прибула з Албанії. Фірма відправила через кордон дві вантажівки: в першій була соя, а в другій - наркотики, замасковані під сою.
 
Відзначається, що в ході ренгенографічної перевірки була помічена різниця в щільності вмісту мішків у першій і другій вантажівках. Після чого другу вантажівку відправили на додаткову перевірку. Після відкриття в мішках замість сої був виявлений канабіс. Всього вилучено 1 тонну 524 кілограми канабісу в 152 мішках по 10 кілограмів.
 
За результатами операції відкрито кримінальне провадження. Водія вантажівки і ще двох осіб затримали. Триває слідство.
 
 
 
 
 
Раніше в Коста-Ріці затримали судно з двома тоннами кокаїну. На судні було виявлено дві тисячі пакетів з кокаїном вагою один кілограм кожен.
 
Перед цим повідомлялося, що в Іспанії поліція виявила майже дев'ять тонн кокаїну у вантажі бананів з Колумбії. Це рекордна партія для Європи, знайдена в одному контейнері.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: наркотикиТурцияТаможнямарихуанафото
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі