RU
 

МЗС РФ відреагувало на звинувачення про втручання у вибори США

Корреспондент.net,  22 грудня 2018, 10:06
0
191
МЗС РФ відреагувало на звинувачення про втручання у вибори США
Фото: Газета.ру
Марія Захарова відреагувала на звинувачення розвідки США

Звинувачення розвідки США виставляють на посміховище американський народ, вважають у зовнішньополітичному відомстві Росії.

 
Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова в суботу, 22 грудня, заявила, що ті, хто стверджують про втручання Росії, а також Ірану та Китаю у вибори в США в 2018 році, виставляють американський народ посміховиськом. Про це вона написала на своїй сторінці в Fаcebook.
 
"Світовим посміховиськом виставляють американський народ ті, хто має можливість впливати на прийняття подібних рішень. Такими методами США нескоро стануть "знову великими", так як крім презирства й огиди ця поведінка володарів світу нічого не викликає", - написала Захарова.
 
Таким чином вона відповіла на заяву директора національної розвідки США Деніела Коутса про те, що Росія, Китай та Іран втручалися у вибори в США в 2018 році.
 
Нагадаємо, 6 листопада в США відбулися проміжні вибори, на яких переобиралися 35 зі 100 сенаторів, всі 435 членів Палати представників Конгресу. За підсумками голосування, Республіканська партія зміцнила свою більшість у Сенаті, а Демократична партія вперше за вісім років отримала контроль над Палатою представників.
 
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: РоссияРоссия-СШАСШАМИД РФ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі