RU
 

Журналісту CNN повернули пропуск в Білий дім

Корреспондент.net,  20 листопада 2018, 02:33
0
113
Журналісту CNN повернули пропуск в Білий дім
Журналіст телеканалу CNN Джим Акоста

Американська адміністрація повернула акредитацію Джиму Акосте і встановила нові правила на брифінгах для представників ЗМІ.

Журналісту CNN Джиму Акосте повернули пропуск в Білий дім, але при цьому американська адміністрація ввела нові правила поведінки для представників ЗМІ під час прес-конференцій і брифінгів. Про це в понеділок, 19 листопада, повідомив телеканал CNN.

У зв'язку з тим, що Акосте повернули акредитацію, телеканал скасував позов до співробітників адміністрації президента США Дональда Трампа.

У приватному листі, який Акоста отримав від прес-секретаря президента Сари Сандерс і директора Білого дому з комунікацій Білла Шайна, то кажуть, що журналіст порушив "базові" правила.

У листі також описувалися норми, які тепер будуть діяти на прес-конференціях президента. Зокрема, кожен журналіст зможе задати тільки одне питання, а всі наступні зажадають рішення самого Трампа або інших представників Білого дому.

Нагадаємо, під час брифінгу в Білому домі Акоста задав Трампу питання про мігрантів, чим викликав невдоволення американського лідера, яке переросло в словесну перепалку. Під час інциденту одна зі співробітниць адміністрації намагалася забрати у журналіста мікрофон, але відразу їй це не вдалося.

Після інциденту Білий Дім призупинив дію пропуску журналіста.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.



 

ТЕГИ: СШАСМИБелый ДомправилажурналистЖурналистыCNN
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі