RU
 

У Макрона відреагували на критику Трампа

Корреспондент.net,  13 листопада 2018, 23:00
0
364
У Макрона відреагували на критику Трампа
Трамп закликав Макрона зробити Францію великою

В офісі французького лідера заявили, що їм нема чого сказати про твіти Трампа, але Макрон висловив свою думку щодо європейської армії.

Офіс президента Франції Еммануеля Макрона заявив, що у них немає ніяких коментарів після того, як президент США Дональд Трамп зробив серію повідомлень в Twitter, критикуючи Макрона і Францію. Про це пише Reuters у вівторок, 13 листопада.

Трамп висловив невдоволення коментарями Макрона про європейську оборону, сказавши, що Макрон має низьку підтримку серед населення, французька торгова практика несправедлива і економіка країни падає.

В офісі французького лідера заявили, що їм нема чого сказати про твіти Трампа, але додали, що Макрон висловив свою думку щодо європейської армії і європейської оборони дуже чітко безпосередньо Трампу під час переговорів, які вони провели 10 листопада в Парижі.

Раніше Макрон запропонував створити незалежну від США "загальноєвропейську армію", в тому числі для кібербезпеки. Також він вважає, що Європа не може покладатися на США в сфері забезпечення безпеки.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 

ТЕГИ: ЕСФранцияЕвросоюзармияТрампДональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі