RU
 

Армена Джигарханяна знову госпіталізували

Корреспондент.net,  13 жовтня 2018, 13:38
0
360
Армена Джигарханяна знову госпіталізували
Фото: kp.ru
Армен Джигарханян знову потрапив до лікарні

Радянський актор Армен Джигарханян був госпіталізований в одну з московських клінік. Його стан оцінюється як середньо-важкий.

Відомий радянський актор Армен Джигарханян госпіталізований у лікарню в Москві (РФ). Про це повідомив його адвокат Євген Парфьонов, передає в суботу, 13 жовтня, РБК.

"У п'ятницю був госпіталізований в одну з московських клінік. Стан середньо-важкий, будуть зараз із ним проводити цілий ряд заходів медичного характеру. Що конкретно, я пояснити не можу - це належить до лікарської таємниці", - розповів він.

Зазначено, що востаннє Джигарханян був госпіталізований 16 травня.

У середині січня актор був госпіталізований із підозрою на гіпертонічний криз і невралгію. Тоді його відвезли до лікарні з будівлі театру. Наприкінці січня Джигарханяна знову доправили в медичний заклад після прогону спектаклю.

У квітні повідомлялося, що артист впав у кому після проблем із легенями, але потім з'явилося повідомлення, що він прийшов до тями.

Зараз Армену Джигарханяну 83 роки. Він народився 3 жовтня 1935 року. На його рахунку 250 ролей у фільмах, серед яких Місце зустрічі змінити не можна, Собака на сіні, Здрастуйте, я ваша тітка. На цей момент він обіймає посаду художнього керівника Московського драматичного театру, який названий його іменем.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

ТЕГИ: Россиязвезды киноМоскваБольницабольницыактеркиногоспитализация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі