RU
 

Могеріні і Лавров поговорили про Україну

Корреспондент.net,  25 вересня 2018, 21:56
0
247
Могеріні і Лавров поговорили про Україну
Федеріка Могеріні і Сергій Лавров

Представник Євросоюзу і Росії обговорили ситуацію в Україні, Сирії і на Західних Балканах.

 
Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні в ході Генасамблеї ООН провела зустріч з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, під час якої обговорила, зокрема, питання України. Про це у вівторок, 25 вересня, повідомила прес-секретар Єврокомісії Майя Косьянчич на своїй сторінці в Twitter.
 
Також обговорювалася ситуація в Сирії і на Балканах.
 
"У рамках Генеральної Асамблеї ООН Верховний представник з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні зустрілася сьогодні з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим. Серед обговорюваних питань були Сирія, Україна, Західні Балкани", - повідомила прес-секретар.
 
Раніше повідомлялося, що Порошенко і Волкер обговорили ситуацію на Донбасі. Зокрема, обговорювалися перспективи розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі.
 
Нагадаємо, Петро Порошенко очолює українську делегацію на 73 сесії Генасамблеї ООН. Крім ключового виступу з трибуни ООН, що відбудеться 26 вересня, Порошенко в ході Генасамблеї проведе ряд двосторонніх зустрічей з лідерами європейських країн.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: РоссияЕСООНСирияЛавровГенассамблея ООН
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі