RU
 

Італійська компанія обіцяє відбудувати зруйнований міст у Генуї

Корреспондент.net,  18 серпня 2018, 22:38
0
217
Італійська компанія обіцяє відбудувати зруйнований міст у Генуї
Обвалений міст Моранді в Генуї можуть відновити за вісім місяців

Обслуговуюча компанія готова виділити 500 млн євро на реконструкцію моста і допомогу Генуї, але відмовляється визнати себе винною в трагедії.

 
Італійська компанія Autostrade per l'Italia, яка є оператором заваленого моста Моранді в Генуї, обіцяє відновити цю споруду. Як заявили в компанії в суботу, 18 серпня, на відновлення моста і допомогу Генуї планується виділити 500 млн євро.
 
Однак в Autostrade per l'Italia відмовляються визнати свою провину в трагедії. Зокрема, виконавчий директор компанії Джованні Кастелуччі сказав, що оператор не може взяти на себе відповідальність за обвалення, причини якого ще остаточно не встановлені і розслідування щодо якого триває досі.
 
Як зазначив директор, його компанія готова побудувати новий міст протягом восьми місяців. Це станеться після того, як компанією будуть отримані всі дозволи.
 
Нагадаємо, 14 серпня в Генуї обрушилася частина моста Моранді довжиною близько 100 метрів. Упала секція, яка проходила над залізничними рейками і річкою Польчевера. Міст Моранді був побудований у 1960-х роках на захід від центру Генуї. Його довжина становить 1182 метри, висота - 90 метрів.
 
Унаслідок катастрофи загинули 42 людини, причому чотирьох загиблих виявили сьогодні.
 
Уряд Італії розпочав розслідування стосовно компанії Autostrade per l'Italia, яка обслуговує міст Моранді в Генуї. Протягом 15 днів компанія зобов'язана надати докази якісного і своєчасного обслуговування моста.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: Украинская служба Deutsche Welle
ТЕГИ: ИталиямостжертвыобвалГенуяпогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі