RU
 

Трагедія в Генуї: в Італії критикують главу МВС за святкову вечерю

Корреспондент.net,  17 серпня 2018, 14:20
0
252
Трагедія в Генуї: в Італії критикують главу МВС за святкову вечерю
Фото: Rai Uno
Маттео Сальвіні

Невдоволення як у пересічних громадян Італії, так і серед політичних опонентів Сальвіні спричинила його святкова вечеря в одному з ресторанів на острові Сицилія.

Італійці піддали критиці поведінку міністра внутрішніх справ країни Маттео Сальвіні в день обвалення віадука в Генуї, повідомляють у п'ятницю європейські ЗМІ.

Невдоволення як пересічних громадян Італії, так і політичних опонентів Сальвіні було викликане його святковою вечерею в одному з ресторанів на острові Сицилія. У мережі з'явилася добірка фотографій, зроблених у вівторок: на них міністр сидить у великій компанії за накритим столом і посміхається.
 
"Фотографії Сальвіні, на яких він влаштовує свято в такий драматичний момент для Генуї, коли вся країна співпереживає горе, є образою", - написав лідер Демократичної партії Італії Маттео Орфин у своєму Twitter.
 
"Він був на банкеті на Сицилії, поки в Генуї ще розбирали уламки обваленого прольоту моста", - додав він.
 
Декілька представників Демократичної партії навіть закликали главу МВС Італії піти у відставку через таку поведінку.
 
Сальвіні вже відреагував на критику на свою адресу. Він зазначив, що його поїздка на Сицилію була зустріччю з мерами, керівниками добровольчих організацій, правоохоронцями і багатьма громадянами. За його словами, це була офіційна поїздка і головною темою зустрічі були проблеми, пов'язані з мафією.
 
За останніми даними, унаслідок трагедії загинули 38 осіб, у тому числі три дитини. У Генуї у зв'язку з тим, що трапилося, оголошено дводенну жалобу.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: ИталиямоставарияжертвыкритикаминистробвалГенуяобрушение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі