RU
 

У Пентагоні підтримали ідею запросити Путіна

Корреспондент.net,  21 липня 2018, 20:38
0
469
У Пентагоні підтримали ідею запросити Путіна
Зустріч Трампа і Путіна може відбутися восени

В американському оборонному відомстві вітають можливий візит президента РФ у США. Там також згадали про попередні візити російського лідера.

 
У Пентагоні підтримали рішення президента Дональда Трампа запросити російського лідера Володимира Путіна до США. З відповідною заявою виступив заступник глави Міноборони США Джон Руд. Про це в суботу, 21 липня, повідомляє CNN.
 
"Я думаю, обмін думками і чесна дискусія між нашими лідерами є чимось, що має бути зроблено. Я думаю, це дуже нормальна і практична річ", - сказав Руд під час інтерв'ю телеканалу.
 
Заступник глави Пентагону зазначив, що в минулі роки президенти США завжди мали обмін думками з російськими колегами і назвав Росію "найважливішою країною на світовій арені".
 
"Президент Путін відвідував Білий дім раніше. Він раніше відвідував США. Наприклад, коли я служив у Білому домі під керівництвом Джорджа Буша-молодшого, він приїхав додому до президента Буша у Кроуфорд, штат Техас. Він також їздив рибалити з ним у Кеннебанкпорт, штат Мен. Це не є чимось особливим, по-моєму", - додав Руд.
 
Нагадаємо, раніше держсекретар Майкл Помпео заявив, що Путін і Трамп можуть зустрітися восени.
 
Як повідомлялося, зустріч Трампа і Путіна пройшла 16 липня в Гельсінкі. Лідери РФ і США проговорили тет-а-тет понад дві години, а також взяли участь у переговорах у розширеному складі. Трамп запросив Путіна приїхати до США восени.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Россия-СШАСШАПентагонПутинТрампДональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі