RU
 

Трамп звинуватив ЗМІ в лицемірстві через критику його зустрічі з Путіним

Корреспондент.net,  21 липня 2018, 05:31
0
133
Трамп звинуватив ЗМІ в лицемірстві через критику його зустрічі з Путіним
Трамп назвав лицемірами тих, хто критикує його за м'якість щодо Путіна

Президент США Дональд Трамп звинуватив у лицемірстві ЗМІ, які критикують його за мякгость щодо президента Росії Володимира Путіна.

 
Про це американський лідер написав у п'ятницю на своїй сторінці у Twitter.
 
"Мене різко критикували брехливі ЗМІ за те, що я був занадто добрий до президента Путіна. Раніше це б називалося дипломатією. Якби я був різким і агресивним, мене б критикували за надмірну жорсткість. Пам'ятаєте, як вони говорили, що я поводився занадто жорстко з головою Кімом [Чен Ином]? Лицеміри", - написав Трамп.
 
Трамп зробив цей запис через нетривалий час після свого від'їзду з Білого дому на вихідні. The Hill зазначає, що президент пройшов до свого літака через галявину Білого дому, помахавши рукою журналістам і відмовившись спілкуватися з ними.
 
Нагадаємо, 16 липня відбулася зустріч Трампа і Путіна в Гельсінкі. Лідери РФ і США проговорили тет-а-тет понад дві години, а також взяли участь у переговорах в розширеному складі.
 
Пізніше Трамп запросив Путіна приїхати до США восени. При цьому американський лідер назвав умову, за якої він може стати найлютішим ворогом російського президента.
 
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СМИвстречаВладимир ПутинДональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі