RU
 

Посол США в Росії відмовився виступати на форумі в Петербурзі

Корреспондент.net,  17 травня 2018, 20:39
0
256
Посол США в Росії відмовився виступати на форумі в Петербурзі
Джон Хантсман скасував виступ на ПМЕФ

Американський посол в РФ Джон Хантсман скасував свій виступ на сесії Росія - США в рамках Петербурзького економічного форуму.

 
Посол США в Росії Джон Хантсман відмовився виступати на Петербурзькому економічному форумі, який стартує наступного тижня. Про це в четвер, 17 травня, повідомляє Bloomberg.
 
За даними агентства, Хантсман на початку цього тижня був включений у список виступаючих на сесії Росія - США. Сам Хантсман у відеоролику, розміщеному на сторінці посольства в Twitter, заявив, що не виступатиме на форумі в якості спікера на панельних дискусіях.
 
"Хоча я не братиму участь у будь-яких панельних дискусіях в ПМЕФ, я буду зустрічатися з великою кількістю людей, щоб обговорити подальші дії. Діалог - наш єдиний шлях до прогресу", - сказав Хантсман.
 
Станом на 17 травня його прізвища в списку виступаючих на сесії Росія - США, опублікованому на сайті форуму, немає.
 
"Ми шкодуємо, що посол не виступатиме", - сказав по телефону агентству президент Американської торговельної палати в Росії Алексіс Родзянко, який виступає модератором сесії Росія - США.
 
Прес-секретар американського посольства в бесіді з агентством підтвердив, що Ханстман буде присутній на ПМЕФ, але виступати не буде.
 
Петербурзький економічний форум пройде з 24 по 26 травня.
 
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: РоссияРоссия-СШАСШАфорумСанкт-Петербургпосолпосол США
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі