RU
 

Меланія Трамп запустила кампанію допомоги дітям

Корреспондент.net,  8 травня 2018, 05:35
0
200
Меланія Трамп запустила кампанію допомоги дітям
Меланія Трамп оголосила про початок нової соціальної програми

Програма "Будь найкращим" націлена на освіту дітей під час використання соціальних медіа і підтримку здорового способу життя.

Перша леді США Меланія Трамп оголосила про запуск своєї програми Be best (Будь найкращим), спрямованої на інформування дітей про боротьбу з труднощами сучасного життя, повідомляє РІА Новости.

 
"Сьогодні дуже багато важливих питань, з якими стикаються діти. Три головні стовпи Будь найкращим: здоровий спосіб життя, поведінка в соціальних мережах і небезпека зловживання опіоїдами", - наголосила дружина Трампа на церемонії оголошення початку кампанії у Білого домі.
 
Вона наголосила на необхідності освіти дітей у сфері використання соціальних медіа й обіцяла безпосередньо піднімати з лідерами технологічної сфери питання онлайн-поведінки дітей і підвищення рівня обізнаності про це.
 
Перші леді США традиційно беруть участь у розвитку різних соціальних програм у країні. Так, дружина Джорджа Буша-старшого Барбара, яка недавно померла, займалася боротьбою з неписьменністю в США, а дружина 44-го президента Барака Обами Мішель - боротьбою з дитячим ожирінням.
 
 
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: СШАбезопасностьсоцсетипервая леди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі