RU
 

Російське судно припинило пошуки аргентинського підводного човна

Корреспондент.net,  3 квітня 2018, 05:58
0
470
Російське судно припинило пошуки аргентинського підводного човна
Зниклий підводний човен Сан-Хуан

Російське дослідницьке судно припинило пошуки зниклого в Атлантичному океані в листопаді 2017 року аргентинського підводного човна Сан-Хуан.

Океанографічне судно Янтар Військово-морського флоту Росії завершило участь в операції з пошуку зниклого підводного аргентинського човна San Juan (Сан-Хуан), повідомляє Telam.

Цю інформацію агентству підтвердив почесний консул Росії в місті Мар-дель-Плата Хорхе Кузнєцов. За його словами, Янтар фактично офіційно завершив свою участь за рішенням уряду Росії.
 
Російське судно вирушило в уругвайський порт Монтевідео для завантаження палива. Після цього Янтар візьме курс на порт Буенос-Айреса, де поповнить запаси провіантів і води, і більше не повернеться в зону пошуку.

ВМС США розповіли про вибух на підводному човні Сан-Хуан
 
Нагадаємо, про зникнення субмарини San Juan (Сан-Хуан) стало відомо в середині листопада 2017 року. У пошуково-рятувальних роботах крім Аргентини брали участь Росія, Німеччина, Бразилія, Канада, Чилі, Колумбія, Іспанія, США, Франція, Норвегія, Перу, Великобританія і Уругвай. 5 грудня міністр оборони Аргентини Оскар Агуадо публічно визнав, що 44 члени екіпажу San Juan загинули.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: РоссияАргентинаподлодкиПодводная лодка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі