RU
 

У Мексиці за вбивство журналіста поліцейських ув'язнили на 25 років

Корреспондент.net,  29 березня 2018, 14:11
0
107
У Мексиці за вбивство журналіста поліцейських ув язнили на 25 років
Фото: Getty Images
Загиблий журналіст Моїс Санчес

Суд засудив двох колишніх поліцейських до 25 років позбавлення волі за вбивство журналіста Моїса Санчеса в січні 2015 року. Також обвинуваченим призначено штраф у розмірі 332 тис. песо (18 тис. доларів).

 
У Мексиці за вбивство журналіста Моїса Санчеса суд штату Веракрус засудив двох колишніх поліцейських до 25 років позбавлення волі. Журналіст загинув у січні 2015 року, повідомляє The Guardian.
 
До того ж, суд призначив обвинуваченим штраф у розмірі 332 тис. песо (18 тис. доларів).
 
На думку захисників свободи преси і членів сім'ї убитого журналіста Санчеса, обвинувальних вироків недостатньо, оскільки місцевий мер, якого вважають замовником вбивства, зник і перебуває в розшуку.
 
"Двоє звинувачених колишніх співробітників поліції в порушенні їх законних обов'язків - це прогрес, але це не справедливість", - заявив син Санчеса Хорхе.
 
Крім того, на волі перебуває шість інших поліцейських, яких звинувачують у створенні банди, яка займається торгівлею наркотиками. Відзначається, що цю діяльність поліцейські вели також спільно з мером.
 
Раніше повідомлялося, що в Мексиці в авто знайшли тіла восьми чоловік зі слідами тортур. Перед цим у Мексиці розбився військовий вертоліт з міністром і губернатором.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: судМексикажурналистЖурналистыубийствоприговор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі