RU
 

У Зеленського розповіли, скільки коштуватимуть дебати

Корреспондент.net,  17 квітня 2019, 09:45
0
639
У Зеленського розповіли, скільки коштуватимуть дебати
Фото: facebook.com/olympic.nsc
Названа вартість дебатів на Олімпійському

Дебати на НСК Олімпійський будуть коштувати приблизно від шести до восьми мільйонів гривень. Кандидати розділять витрати порівну.

Передвиборні дебати на стадіоні НСК Олімпійський будуть коштувати приблизно від шести до восьми мільйонів гривень, ці витрати розділять порівну виборчі фонди кандидатів у президенти. Про це заявив спікер передвиборного штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Тобто це, грубо кажучи, 3-4 мільйони гривень (від кожного кандидата - ред.) на проведення цього заходу. Це, звичайно ж, великі гроші, але я думаю, що в бюджеті країни знайдуться інші статті, на які варто було б витратити ці ресурси", - сказав Разумков.

Він додав, що в першу чергу цих дебатів хочуть опоненти і кандидати в президенти, тому "було б неправильно навантажувати державний бюджет витратами на цей захід".

Останні дебати перед виборами. Онлайн

Зазначимо, раніше Порошенко запропонував Зеленському провести передвиборні дебати на стадіоні між 16:00 і 18:00 19 квітня, а потім взяти участь на дебатах в студії Суспільного мовника.

У Зеленського наполягають на проведенні дебатів на стадіоні між 19:00 і 22:00.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

СПЕЦТЕМА: Вибори-2019
ТЕГИ: Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі