RU
 

Нацгвардія оточила територію біля Олімпійського

Корреспондент.net,  4 квітня 2019, 17:00
0
1337
Нацгвардія оточила територію біля Олімпійського
Фото: Facebook/Sofia Kasianenko
Силовики оточили територію біля Олімпійського

Національна гвардія України взяла під охорону територію навколо НСК Олімпійський у Києві, повідомляють очевидці.

 
Національна гвардія України оточила НСК Олімпійський у центрі Києва, неподалік від нього також машини ДСНС. Про це повідомив журналіст Левко Стек на своїй сторінці у Facebook.
 
"Територію навколо Олімпійського оточили нацгвардійці. Причини не називають. Але біля стадіону суєта. Пожежні машини. Припускаю, почалася підготовка до дебатів", - прокоментував фото журналіст.
 
 
Зазначимо, що раніше УНН повідомляв, що над територією стадіону було видно клуби диму. За інформацією ЗМІ, дим піднімається не із самого стадіону, а поруч з головною спорудою на території за турнікетами.
 
 
Нагадаємо, напередодні кандидат у президенти Володимир Зеленський, який за підсумками першого туру виборів випередив свого конкурента чинного президента Петра Порошенка за набраними голосами майже вдвічі (30,24% проти 15,95% після обробки 99,99% протоколів), запропонував провести дебати "перед усім народом" на стадіоні Олімпійський.
 
 
31 березня в Україні пройшли вибори президента. За даними ЦВК, жоден з кандидатів не набрав 50% голосів, у зв'язку з чим на 21 квітня призначено другий тур.
 

 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Вибори-2019
ТЕГИ: фотоСтадионНСК Олимпийский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі