RU
 

Опитування Соціс: Зеленський - перший, далі йдуть Порошенко і ТимошенкоВибори

Корреспондент.net,  22 лютого 2019, 16:35
0
700
Опитування Соціс: Зеленський - перший, далі йдуть Порошенко і Тимошенко
Фото: Корреспондент.net
Соціс представив нове опитування

Згідно з даними опитування, розрив між Зеленським і Порошенком становить 3%. Відразу після них - Юлія Тимошенко, яка відстає всього на 4% від діючого президента.

 
Якби вибори президента України відбулися найближчої неділі, то серед тих, хто точно голосуватиме і визначився з вибором, лідирує шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський - 23,8%. Про це свідчать результати нового опитування від соціологічної компанії Соціс.
 
Чинний президент Петро Порошенко серед тих, хто точно голосуватиме і визначився, набирає 20,3%. Юлія Тимошенко - 15,9%.
 
За одного з лідерів Опозиційної платформи - За життя Юрія Бойка готові віддати голос 11,5% респондентів, за лідера партії Громадянська позиція Анатолія Гриценка - 6,6%, за лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 5,5%.
 
Серед тих, хто обов'язково планує прийти на вибори і проголосувати, 19,9% підтримали б В.Зеленського, 17% - П.Порошенка, 13,3% - Ю.Тимошенко, 9,6% - Ю.Бойка, 5,5 % - А.Гриценка, 4,6% - О.Ляшка.
 
Респондентам також запропонували зробити свій прогноз щодо того, хто стане наступним президентом України (питання "Хто з наступних кандидатів, на Вашу думку, переможе?"). Найбільш вірогідним переможцем на президентських виборах респонденти вважають П.Порошенка - 23,9%, перемогу Ю.Тимошенко прогнозують 16,3%, а В.Зеленського - 12,5%. У перемогу інших кандидатів опитані не вірять - жоден з кандидатів не отримує показник вище як 5%.
 
Опитування проводилося з 8 по 18 лютого серед 2 000 респондентів методом особистого формалізованого інтерв'ю за місцем проживання. Опитування проводилося у всіх областях України, крім Криму та окупованих частин Донецької і Луганської областей.
 
Раніше повідомлялося, що майже 75% українців готові йти на вибори. Інтерес до голосування найвищий у західній і центральній Україні, найменший - на сході і півдні.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Вибори-2019
СюжетМайбутня опозиція: амбіції і ризик ізоляції ОПЗЖ у новій Раді - DW
СюжетПолітичний камбек: до болю знайомі самовисуванці - DW
Слуга народу матиме не менше 254 місць у парламенті
Сюжет"Коней на переправі не міняють". Чому Донбас голосував за старі обличчя - DW
СюжетПартійці Коломойського в обгортці "Слуги народу" - DW
СПЕЦТЕМА: Вибори-2019
ТЕГИ: соцопросыопросопросы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі