RU
 

Перенести місцеві вибори вже неможливо - нардеп

Корреспондент.net,  1 липня 2020, 16:32
0
248
Перенести місцеві вибори вже неможливо - нардеп
Місцеві вибори заплановані на 25 жовтня

Змінити дату місцевих виборів уже не вийде юридично, запевнив голова фракції Слуга народу.

 
В Україні вже неможливо перенести місцеві вибори, заплановані на жовтень, заявив глава фракції Слуга народу Давид Арахамія в кулуарах парламенту в середу, 1 липня, повідомляє УНІАН.
 
За його словами, точну дату виборів повинні призначити наступного тижня. А інформацію про можливе перенесення дати виборів він назвав чутками.
 
"Але для того, щоб у когось, наприклад, виникла думка так зробити, на це знадобилося б дві сесії. У нас немає часу до виборів зробити це за дві сесії, через зміну Конституції фактично. Я вважаю, що цей сценарій неможливий, скільки б там чуток не було. Це просто юридично неможливо зробити", - зазначив Арахамія.
 
Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляв, що проведення майбутніх місцевих виборів буде залежати від епідеміологічної обстановки в країні, пов'язаної з поширенням коронавірусу.
 
Нагадаємо, що громадяни, які не мають постійної реєстрації, зможуть проголосувати на місцевих виборах за адресою фактичного проживання. Крім того, виборці без прописки також зможуть брати участь і в загальнодержавних виборах.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Рада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі