RU
 

Зеленський не вважає політичним переслідуванням справи проти Порошенка

Корреспондент.net,  22 червня 2020, 18:59
0
573
Зеленський не вважає політичним переслідуванням справи проти Порошенка
Фото: Офис президента
Зеленський про політичні переслідування: Я цим не займаюся

П'ятого президента "не було чутно за півроку до виборів", а тепер він влаштовує "політичний театр", вважає Зеленський.

Попередній президент Петро Порошенко хоче представити себе жертвою перед виборами, вважає його наступник Володимир Зеленський. Так він прокоментував канадському виданню The Globe and Mail питання про справи проти Порошенка. Повний текст інтерв'ю опублікований у понеділок, 22 червня, на сайті президента.

 
"Народ України дав свою відповідь пану Порошенку, коли мене обрали президентом і під час парламентських виборів. Народ України висловив підтримку іншим людям, іншим особам, іншим політикам і відповів на ту політику, яку проводив останні п'ять років пан Порошенко, коли був президентом. Мені здається, що Петру Олексійовичу тієї відповіді замало. У нас на носі місцеві вибори, це ще один його великий політичний кейс. Йому хочеться бути жертвою, хочеться, щоб всі вважали, що в Україні є політичні переслідування", - сказав Зеленський.
 
Глава держави вважає, що більшість людей в Україні розуміють, що "все це схоже на політичний театр".
 
"Мене не цікавить пан Порошенко, не цікавлять питання політичного переслідування, адже я цим не займаюся. Я впевнений, що це він просто підігріває ситуацію, адже його не було чутно за півроку до виборів, його політична сила в парламенті не голосувала за жодні великі реформи в нашій країні, які зараз відбуваються. Я нічого не бачив, крім цієї останньої історії, вони почали збирати рейтинги на цьому хайпі. Я до цього спокійно ставлюся", - сказав Зеленський.
 
Нагадаємо, минулого тижня суд відклав розгляд клопотання про запобіжний захід Порошенку у справі про призначення заступника голови зовнішньої розвідки на 1 липня.
 
Також стало відомо, що Офіс генпрокурора закрив три справи проти екс-президента. При цьому він все ще фігурує у 20 провадженнях.
 

 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ПорошенкопреследованиеВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі