RU
 

Рада прийме кадрові рішення щодо Кабміну на цьому тижні

Корреспондент.net,  3 червня 2020, 16:43
0
175
Рада прийме кадрові рішення щодо Кабміну на цьому тижні
Фото: iportal.rada.gov.u
Рада завтра займеться кадровими питаннями в Кабміні

Сьогодні уряд вніс кілька подань на звільнення і призначення в парламент.

 
Верховна Рада може проголосувати за кадрові призначення в уряді вже завтра, повідомив в середу, 3 червня, глава фракції Слуга народу Давид Арахамія.
 
"Я думаю, що не варто чекати ніякої недовіри уряду. Поодинокі кадрові питання і ротації можна точно чекати, я думаю. Саме на цьому тижні, я сподіваюся, у нас буде три нових міністри: це міністр захисту довкілля, це міністр освіти, міністр культури і віце-прем'єр з питань європейської інтеграції. Я думаю, що будуть чотири людини, які будуть проголосовані", - сказав він.
 
Також завтра Рада прийме рішення щодо програми Кабміну.
 
"Завтра проголосуємо за повернення програми на доопрацювання. Сам уряд, і прем'єр-міністр, буде просити повернути. І ми проголосуємо, потім уряд матиме 15 днів на поданя нової програми: ми повинні або затвердити, або відхилити", - заявив Арахамія.
 
Нардеп нагадав, що у фракції багато питань до глави МВС Арсена Авакова, звіт якого в Раді 5 червня чекають з нетерпінням.
 
Раніше сьогодні Кабмін направив в Раду подання на призначення міністром культури Олександра Ткаченка, міністром екології Романа Абрамовського. Про міністра освіти Кабмін не згадав, але, за даними ЗМІ, ним може стати ректор Чернігівського національного технологічного університету Сергій Шкарлет.
 
До сих пір без міністра залишається Міненерго. Відомство тимчасово очолює Ольга Буславець.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: РадаКабмин Украиныправительство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі