RU
 

Зеленський пропонує створити військову поліцію

Корреспондент.net,  5 листопада 2019, 18:47
0
2102
Зеленський пропонує створити військову поліцію
Фото: Офис президента
Зеленський роздав доручення

Президент поставив низку завдань у сфері оборони і безпеки України, а також за процедурою видачі автоправ.

 
В Україні необхідно створити військову поліцію і до кінця року розробити концепцію об'єднаного реєстру ветеранів, вважає президент Володимир Зеленський. Про це він сказав на зустрічі з керівництвом Верховної Ради у вівторок, 5 листопада.
 
 
Під час зустрічі президент поставив низку завдань у сфері оборони і безпеки України.
 
Зокрема, міністр оборони Андрій Загороднюк до 31 грудня повинен впровадити нову об'єднану систему керівництва і управління силами оборони, яка відповідатиме стандартам НАТО. Крім того, у структурі Міноборони має бути створено сучасний ефективний правоохоронний орган - Військова поліція.
 
Також президент вважає за необхідне, щоб до кінця року Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб створило концепцію об'єднаного реєстру ветеранів та розробило проект технічного завдання платформи Е-ветеран.
 
Крім того, Зеленський поставив завдання міністру внутрішніх справ Арсену Авакову до кінця року удосконалити процедури видачі посвідчень водія, а також спростити процедури акредитації закладів, що здійснюють підготовку та підвищення кваліфікації водіїв.
 
Як повідомлялося, в ході засідання Зеленський також поставив завдання до кінця поточного року розробити план заходів щодо зростання позицій України в рейтингу Doing Business.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: МинобороныветераныполицияРадаВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі