RU
 

Яременко заявив про порушення журналістами закону

Корреспондент.net,  2 листопада 2019, 16:59
0
1084
Яременко заявив про порушення журналістами закону
Фото: facebook.com/Olexandr2013
Скандал з Яременком

Депутат зазначив, що журналісти повинні збирати інформацію і пояснювати факти, а не поширювати "якісь картинки".

Нардеп від партії Слуга народу Богдан Яременко вважає, що в рамках останньої історії з листуванням не порушив жодного закону, в той час як журналісти порушили як мінімум дві статті Кримінального кодексу України. Відео з коментарем Яременка опублікував канал Pavlovsky News в YouTube в ніч на 2 листопада.

"Все, про що ми можемо говорити, - це фотокартки, зняті з мого телефону незаконно... Судячи з того, що це (скріншоти, - ред.) видавалося партіями, тобто у людей великий запас всього цього, знятого з мого телефону. А це називається незаконні слідчі дії", - сказав він.

Депутат зазначив, що журналісти повинні збирати інформацію і пояснювати факти, а не поширювати "якісь картинки".

"І на підставі цього півкраїни і половина Facebook роблять висновки, що Яременко займається проституцією... З точки зору права, очевидно, нема про що говорити. Судити можна на підставі максимально повної інформації. Все інше - голослівні, маніпулятивні судження", - заявив депутат.

Нагадаємо, журналісти спіймали Яременка на дипломатичному листуванні з повією, в ході якої обговорювалися умови зустрічі. Сам депутат заявив, що це була нібито спеціально влаштована ним провокація проти журналістів.

Пізніше з'ясувалося, що і на наступний день Яременко в сесійній залі парламенту розглядав дівчат за додатком Tinder в смартфоні.

Після скандалу він написав заяву про звільнення з посади голови парламентського комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

Нові листування Яременка з дівчатами в Раді


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

 

 

ТЕГИ: проституциядепутатысекс-скандалыскандалЖурналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі