RU
 

Проти Медяника розпочато кримінальне провадження

Корреспондент.net,  25 жовтня 2019, 02:58
0
1220
Проти Медяника розпочато кримінальне провадження
Фото: Страна
Депутат В'ячеслав Медяник

Проти нардепа з Слуги народу В'ячеслава Медяника зареєстроване кримінальне провадження в САП.

 
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький повідомив про реєстрацію кримінального провадження за заявою про вчинення злочину народним депутатом, членом комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності В'ячеславом Медяником (фракція Слуга народу).
 
"На пана Медяника до нас дійсно надійшла заява про злочин і виробництво таке зареєстроване", - сказав він в ефірі телеканалу 1+1 у четвер, 24 жовтня.
 
Нагадаємо, 15 жовтня в ЗМІ з'явилися фотографії екрана телефону Медяника з листуванням, в ході якої він зі своїм співрозмовником обговорював, як "повирішувати" питання з прокурорами.
 
17 жовтня голова фракції Слуга народу Давид Арахамія повідомив, що буде проведено внутрішнє розслідування в зв'язку з можливо компрометуючого телефонного листуванням Медяника.
 
23 жовтня президент Володимир Зеленський висловився за те, що всі члени парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, які стали учасниками скандалу про нібито хабарництво, а також депутат Медяник повинні пройти перевірку на поліграфі.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: уголовное дело
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі