RU
 

ЄС наполягає прийняти закон про незаконне збагачення

Корреспондент.net,  9 липня 2019, 06:28
0
391
ЄС наполягає прийняти закон про незаконне збагачення
Фото: Офис президента
Дональд Туск, Володимир Зеленський і Жан-Клод Юнкер

Євросоюз наполягає на відновленні в Україні кримінальної відповідальності за незаконне збагачення.

 
Європейський союз наполягає на необхідності відновлення в Україні кримінальної відповідальності за незаконне збагачення. Про це йдеться в спільному комюніке учасників саміту Україна-ЄС, оприлюдненому на сайті Міністерства закордонних справ України.
 
Зокрема, сторони домовилися про важливість прискорення зусиль у боротьбі з корупцією, у тому числі протягом поточного виборчого року.
 
"Ми вітали призначення суддів Вищого антикорупційного суду і прогрес у наближенні початку його роботи. Ми домовилися про нагальну необхідність відновлення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення і забезпечення необхідної незалежності та ефективного функціонування всіх антикорупційних установ", - зазначено в спільній заяві президента Євроради Дональда Туска і президента Єврокомісії Жан-Клода Юнкера.
 
 
Нагадаємо, 6 червня Верховна Рада відмовилася розглядати законопроект президента Володимира Зеленського про відповідальність за незаконне збагачення. Депутати не змогли включити відповідний законопроект до порядку денного.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: УкраинаЕС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі