RU
 

Американські конгресмени відвідають Україну

Корреспондент.net,  29 червня 2019, 03:40
0
261
Американські конгресмени відвідають Україну
Делегація конгресменів США приїде в Україну

Делегація конгресменів США 30 червня прибуде в Україну для зустрічей із Зеленським та Коболєвим.

 
Делегація конгресменів США в рамках європейського туру 30 червня - 1 липня відвідає Україну, де зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським та головою Нафтогазу Андрієм Коболєвим.
 
 "30 червня - 1 липня Україну відвідає двопартійна делегація Конгресу США на чолі з лідером демократів у Палаті представників Стенлі Хойєр. Візит американських законодавців є черговим свідченням збереження високого рівня уваги до України на Капітолійському пагорбі і важливим проявом підтримки українського народу в боротьбі проти російської агресії" , - сказано в повідомленні на сторінці посольства США у Facebook у ніч на суботу, 29 червня.
 
У рамках візиту делегації, до складу якої входять також конгресмени-республіканці Том Кол і Гаррет Грейвс, а також члени Палати представників від Демократичної партії Стів Коуен і Вал Демінгс, плануються зустрічі із президентом Володимиром Зеленським, представниками виконавчої і законодавчої гілок влади, громадського сектора.
 
Також повідомляється, що запланована зустріч американської делегації з керівництвом Нафтогазу для обговорення проблем енергетичної безпеки.
 
Крім того, конгресмени мають намір відвідати Майдан Незалежності для вшанування пам'яті героїв Небесної сотні, а також віддати данину пам'яті жертвам трагедії Бабиного Яру.
 
 
Раніше повідомлялося, що Конгрес США схвалив 700 млн доларів для України. Йдеться про законопроекти про фінансування Пентагону, Держдепу, Агентства США з міжнародного розвитку та суміжних програм на 2020 рік.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАУкраина-СШАНафтогазвизит
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі